Header Landschap Horst aan de Maas

Boerenlandschap Verfraaid officieel van start

22 november 2011

Startsein Boerenlandschap Verfraaid


Afgelopen zaterdag 19 november heeft wethouder Paul Driessen een boom geplant op het terrein van het NS-Station in Horst. Met het planten van deze boom is het megaproject Boerenlandschap Verfraaid officieel van start gegaan!

Boerenlandschap Verfraaid is een initiatief van Stichting Horster Landschap, Stichting Groengroep Sevenum, Knopen Lopen en de Gemeente Horst aan de Maas. Het bestaat uit verschillende deelprojecten zoals bijvoorbeeld het verfraaien van de entrees van Horst aan de Maas bij de op en afritten van de A73 en het NS-Station, de aanleg van bloemrijke akkerranden, de aanleg van educatieve terreintjes, de opwaardering van cultuurhistorische elementen en erfbeplanting.

Boerenlandschap Verfraaid is een belangrijke impuls voor onze regio en biedt tevens de mogelijkheid voor een optimale landschappelijke en ecologische inpassing van bedrijfsontwikkelingen. De Floriade biedt voor deze doelstelling uiteraard een prima etalage.

Kijk voor meer informatie over het project op de projectpagina Boerenlandschap Verfraaid.

Startsein Boerenlandschap Verfraaid Startsein Boerenlandschap Verfraaid Startsein Boerenlandschap Verfraaid Startsein Boerenlandschap Verfraaid Startsein Boerenlandschap Verfraaid .

Terug naar het nieuwsoverzicht

Website door Forwart sitemap