Header Landschap Horst aan de Maas

De Hakhoutbrigade aan de slag

1 maart 2018

Kachelhout

Ben jij op zoek naar kachelhout dat je zelf mag zagen en wil je een mooie bijdrage leveren aan natuur- en landschapsbeheer? 

Op zaterdag 10 maart 2018 van 9.00 – 13.00 uur  organiseren wij in samenwerking met IKL de eerste hakhoutdag. We werken volgens het principe  “samen uit, samen thuis” en deelname  is gratis.  

Er wordt met handgereedschap gewerkt. Iedereen kan dan mee doen en de werkdag blijft gezellig en veilig. Wij zullen instructies geven wat er gekapt dient te worden en hoe u veilig moet werken, zodat we na afloop weer allemaal gezond naar huis kunnen gaan. Het vrijkomende hout wordt verdeeld onder de groep. Het is slim een goede aanhanger met net mee te nemen. In de pauze willen we bekijken of er binnen de groep behoefte is om vaker hakhoutdagen te organiseren, bespreken we  hoe we er in de toekomst invulling aan gaan geven en onder welke voorwaarden  groepjes met kettingzaag aan de slag kunnen.

Aanmelden kan via  info@landschaphorstaandemaas.nl  met  vermelding van uw naam en telefoonnummer. Na aanmelding krijgt u bericht over de exacte locatie.

Terug naar het nieuwsoverzicht

Website door Forwart sitemap