Header Landschap Horst aan de Maas

Kerstwandeling 2015

24 december 2015

Kerstwandeling

Aanstaande zondag 27 december organiseren wij weer onze traditionele kerstwandeling in Kasteelpark ter Horst. 

De route is circa 3 km en start vanaf de parkeerplaats van Sportpark Ter Horst. Wandelaars kunnen starten tussen 18.00 en 19.30 uur. 

De paden zullen verlicht zijn met vele lichtjes, fakkels en vuurkorven en er is volop warme chocomelk en glühwein te verkrijgen. Natuurlijk zijn er ook weer muzikale optredens van het Horster Mannenkoor, Joekskapel Kleffe Zök, Joekskapel Op Tied Muuj, Muziekkapel Didymos en Vocalgroup Hoor’s. Ook Straattheater Salivette is van de partij.    

Voor de kleintjes is er een verkleedwedstrijd. Er is geen thema, dus laat je fantasie de vrije loop. Prijswinnaars worden bekend gemaakt via de regionale media en via www.landschaphorstaandemaas.nl. En net als andere jaren kan iedereen weer bij op de foto.   

De wandeling is gratis. Een vrijwillige bijdrage wordt op prijs gesteld. Hiervoor is gelegenheid tijdens de route.  Het is raadzaam om een zaklamp mee te nemen om op smalle paadjes met boomstronken wat bij te kunnen lichten. En gezien de zeer beperkte parkeerruimte wordt iedereen gevraagd zoveel mogelijk te voet of per fiets te komen. 

Volop muziek en amusementPaden sfeervol verlicht

Verkleedwedstrijd voor kinderenKerstwandeling voor jong en oud

 

Terug naar het nieuwsoverzicht

Website door Forwart sitemap