Laatste nieuws Kerstwandeling 2023

Laatste nieuws Kerstwandeling 2023 – Line-up

 

Ontdek onze fantastische line-up voor de Kerstwandeling 2023! Op woensdag 27 december hebben we een vol programma met prachtige koorzang, joekskapellen, gitaarspel en een photobooth om jouw herinneringen vast te leggen. En dat natuurlijk met een prachtige lichtjesroute met weer veel uitgelichte elementen in het bos. Het thema van dit jaar is dat we de kerstman van zijn bolle buik af moeten helpen omdat hij niet meer door de schoorsteen kan. Nieuw dit jaar is dat het eindpunt op Kasteel Huys Ter Horst is. Met wie kom jij wandelen?

 

De line-up:

Math Craenmehr

Roy & Loes

Joekskapel Op Tied Muuj

Joekskapel Ald ïezer

Joekskapel Wie Hed Die Gebeld

Zangkoor Egelsheim

Gelegenheidskoor De Kerstzingers

Yori’s Photobooth

Praktische informatie

De Kerstwandeling vindt plaats op woensdag 27 december en is gratis. Je mag starten tussen 18.00 uur en 19.30 uur. Het startpunt is bij Kasteel ter Horst. De route is 4 kilometer lang. Wandelaars worden gevraagd zoveel mogelijk te voet of met de fiets te komen. Auto’s worden naar de parkeerplaats bij het Dendron College geleid. De wandeling is gratis, maar voor een vrijwillige bijdrage, een hapje of een drankje langs de route kan contant geld worden meegenomen. Er is ook een mogelijkheid om via QR-code en Tikkies te betalen

Speciaal voor de kinderen

Alle kinderen kunnen helpen om de kerstman weer door de schoorsteen te krijgen. Klik hieronder op de buttons om de kleurplaat of knutselkaart te downloaden. Iets zelf knutselen of tekenen mag natuurlijk ook. Al die kleurrijke boodschappen zullen de Kerstman doen beseffen dat chocolade als avondeten misschien toch niet de beste keuze is. Je mag jouw kleurplaat of knutselwerk zelf overhandigen en op de foto met de kerstman!