Header Landschap Horst aan de Maas

Nieuw project van start!

5 december 2010

Wandelroutes

Met het nieuwe project Boerenlandschap Routestructuren wordt een kwaliteitsimpuls gegeven aan de bestaande routestructuren in de gemeente Horst aan de Maas.

Wandelen
De wandelnetwerken van Maasgaarden en KnopenLopen Sevenum worden voorzien van extra informatieborden. Op deze borden kunt u lezen over bijzondere historische feiten en de ontwikkeling van het landschap.
Daarnaast worden de wandelnetwerken beter op elkaar en op de wandelnetwerken die grenzen aan onze gemeente aangesloten. Rond de kernen Meerlo, Swolgen, Meterik, Hegelsom en America wordt een nieuw netwerk aangelegd. Ook komen er 10 interactieve themaroutes bij.

Fietsen
Ook de fietsers kunnen rekenen op een uitbereiding van de themaroutes. Er worden twee nieuwe routes van elk 35 kilometer ontwikkeld. Houd voor de onthulling van de thema's onze site in de gaten.

Meer informatie
Het project Boerenlandschap Routestructuren is op 30 november gepresenteerd aan de gemeenteraad van Horst aan de Maas. Deze presentatie kunt u in onderstaande PDF bekijken. U kunt ook informatie opvragen via info@horsterlandschap.nl.

Het project loopt tot 1 mei 2012.

Terug naar het nieuwsoverzicht

Website door Forwart sitemap