Header Landschap Horst aan de Maas

Nieuwe startlocatie kerstwandeling

15 december 2017

Kerstwandeling

Op woensdag 27 december organiseren wij onze traditionele Kerstwandeling door Kasteelpark Ter Horst. De startlocatie is gewijzigd ten opzichte van vorige jaren. De wandeling start dit jaar bij Kasteel Huys ter Horst, te bereiken via de Venrayseweg. Wandelaars kunnen starten tussen 18.00 en 19.30 uur.   

Nieuw is ook de mogelijkheid om de route in te korten. De gehele route is circa 4 km, maar op twee plaatsen in te korten indien gewenst. Beide verkortingen zijn ongeveer 700 meter en worden tijdens de route goed aangegeven.

Verder is het als vanouds. De paden zullen verlicht zijn met vele lichtjes, fakkels en vuurkorven en er is volop warme chocomelk en glühwein te verkrijgen. Natuurlijk zijn er ook weer muzikale optredens van diverse artiesten en zorgt Fotogroep Horst aan de Maas er ent als andere jaren voor dat iedereen weer op de foto kan. 

Kinderen kunnen meedoen aan de verkleedwedstrijd. Het thema voor dit jaar is Bos en Dier. Waar denk je aan bij het bos? Welke dieren kom je er tegen? Prijswinnaars worden bekend gemaakt via de regionale media en via deze website.

De wandeling is gratis. Een vrijwillige bijdrage wordt op prijs gesteld. Hiervoor is gelegenheid tijdens de route. Gezien de zeer beperkte parkeerruimte wordt iedereen gevraagd zoveel mogelijk te voet of per fiets te komen. 

Download hier de route.

Terug naar het nieuwsoverzicht

Website door Forwart sitemap