Header Landschap Horst aan de Maas

Succesvolle instructie erfbeplanting

17 oktober 2016

Erfbeplanting2016 (2)

Wij kijken terug op een succesvolle en drukbezochte informatiebijeenkomst Erfbeplanting. Deelnemers kregen afgelopen zaterdag alle informatie die zij nodig hebben om de beplanting tot een succes te maken.

De erfbeplantingdag vindt dit jaar plaats op 19 november. Om alles goed te laten verlopen dienen deelnemers de nodige voorbereidingen te treffen. Landschapsdeskundigen gaven daarom praktische informatie en uiteraard vele beplantingstips. 

Daarna volgde de praktijkinstructie voor het aanplanten van bomen, hagen en bosplantsoen. Deelnemers kregen alle informatie die zij nodig hebben om de beplanting tot een succes te maken en uit te laten groeien tot een mooie erfbeplanting.

Erfbeplanting
Sinds 1997 zijn wij actief met erfbeplanting om het buitengebied van Horst aan de Maas te verfraaien. Op deze manier keren tradtionele boerenerven en beplantingsvormen terug in ons landschap en wordt bebouwing beter ingepast.  Zowel bedrijven als particulieren komen in aanmerking voor deelname aan de erfbeplanting. De enige voorwaarde is dat het erf in het buitengebied van Horst aan de Maas ligt. 
 

Erfbeplanting2016Erfbeplanting2016 (3)

Erfbeplanting2016 (4)Erfbeplanting2016 (5)

Erfbeplanting2016 (7)Erfbeplanting2016 (2)

 

Terug naar het nieuwsoverzicht

Website door Forwart sitemap