Header Landschap Horst aan de Maas

Winnaars Kerstwandeling

2 januari 2013

natte kerstwandeling 2012

De weergoden waren ons niet gunstig gezind, maar ruim 600 wandelaars trotseerden toch het slechte weer en legden, gewapend met paraplu en regenlaarzen, de natte maar sprookjesachtige route af door de Kasteelse Bossen.

Bij de start werden de wandelaars warm onthaald door de Kleffe Zök. Een spoor van kaarsjes leidde de wandelaars naar de Liefdesboom die prachtig in het licht was gezet door Ton van de Pas en waar de tot elfjes en kabouters getransformeerde kinderen op de foto werden gezet door de fotografen van Fotogroep Horst.

Het Eendenkuulke was het domein van de kabouters. De Peelrunners zorgden hier voor de inwendige mens en Op Tied Muuj voor een muzikale omlijsting. Ook het pad naar de Dierenweide was verrassend in het licht gezet door Ton van de Pas en boven de Kasteellaan hing een megakerstboom van Jan Cox. In de stal van de Dierenweide zorgden Ineke Voermans en Michiel van Soest voor het ultieme kerstgevoel met hun vertolking van Jozef en Maria. Daarna was het vooral muzikaal genieten met Hoor 's in het Parkhotel, de Christmas Brassband bij het Zoemhukske, het Jeugdorkest van Kunstencentrum Jeruzalem in de Kasteelboerderij en het Horster Mannenkoor op de Kasteelruïne. We willen iedereen hartelijk bedanken voor hun enthousiaste deelname aan deze achtste natte kerstwandeling!

Verkleedwedstrijd

Verschillende kinderen hadden gehoor gegeven aan de oproep zich te verkleden als kabouter of elfje. Op de foto's de vier kinderen die in de prijzen zijn gevallen. Zij kunnen zich melden via fieke@planet.nl voor hun prijs.

Foto's

De fotografen van Fotogroep Horst aan de Maas hebben zoals elk jaar weer een visueel verslag gemaakt van deze kerstwandeling. Vanwege het natte weer is het aantal foto's dit jaar wat beperkt. Klik hier voor het fotoverslag.

 

Kerstwandeling 2012-0680 Kerstwandeling 2012-0645 Kerstwandeling 2012-0622 Kerstwandeling 2012-0609

Terug naar het nieuwsoverzicht

Website door Forwart sitemap