Heemkundevereniging Sevenum 35 jaar

Heemkundevereniging Sevenum bestaat 35 jaar

In 2023 is het 35 jaar geleden dat Heemkundevereniging Sevenum is opgericht. Dit willen we natuurlijk niet onopgemerkt voorbij laten gaan.

Op zondagmiddag 8 oktober organiseren we voor jong en oud een ‘wandeling met een historsch tintje’ in- en om het centrum van Sevenum. Er is een mogelijkheid om een kortere route (± 2,0 km) of een langere route   (±6,6 km) te lopen. We starten tussen 13.00 uur en 14.00 uur vanuit cultureel centrum De Wingerd, ingang Maasbreeseweg 2a (foyer) in Sevenum. Beide wandelingen eindigen ook bij De Wingerd. 

In De Wingerd worden doorlopend een tweetal historische films vertoond (duur voor beide films is ± 45 minuten). Deze films kunnen onder het genot van een drankje voorafgaand of na afloop van de wandeling worden bekeken. Er zullen ook diverse historische foto’s te bezichtigen zijn. De tijdsduur van de wandelingen is afhankelijk van de tijd die je neemt voor het bekijken van de talrijke foto’s.

De bijdrage is voor beide wandelingen gelijk en bedraagt € 3,- per persoon (inclusief een consumptie bij De Wingerd). Aanmelding is mogelijk via deze link: www.ticketkantoor.nl/shop/HVS35  of door de onderstaande QR code te scannen.

Per aanmelding doorgeven: voornaam, achternaam, e-mailadres en aantal personen (i.v.m. privacy zullen deze gegevens na afloop worden vernietigd). Je krijgt dan automatisch een e-mail toegestuurd met een link om de betaling te verrichten. Na ontvangst van de betaling is je inschrijving definitief en ontvang je een bevestiging per e-mail. Deze gelieve mee te nemen naar de wandeling (dit kan ook op je telefoon – uitprinten is niet persé nodig).

Voor eventuele vragen omtrent de wandelingen gelieve contact op te nemen met activiteit@heemkundesevenum.nl 

QR code Heemkundevereniging Sevenum.png