Wandelvierdaagse Sevenum

WANDEL4DAAGSE SEVENUM
 
Dit jaar zijn we er natuurlijk weer bij! Jongeren Gilde Sevenum en Knopenlopen organiseren de Wandel4Daagse. Deze zal plaatsvinden van woensdag 21 juni tot en met zaterdag 24 juni 2023.
We hebben er super veel zin om jullie weer te mogen zien.

Ook voor dit jaar hebben we weer ons best gedaan om routes uit te zetten over de paden in Sevenum en Kronenberg waar je misschien nog nooit hebt gewandeld. Je kunt gaan genieten van mooie uitgezette routes door het prachtige landschap van Sevenum en Kronenberg.

De routes zijn zoals andere jaren 5 en 10 km lang en op zaterdag is er de mogelijkheid om 15 km te wandelen.
Op de pauzeplaatsen hebben we ook dit jaar weer een gezond tussendoortje, lekkere verse koffie of thee en voor de jeugdige deelnemers ranja.

De prijs voor 4 dagen wandelen is dit jaar €7,50. Er is ook gelegenheid om dagkaarten te kopen voor €3,50 per dag bij de dagkassa. De kosten voor de wandeling van 15 km op zaterdag zijn ook €3,50, deze is wél los online te koop.
Als je een kaart hebt voor 4 dagen hoef je voor de 15 km op zaterdag niks extra’s te betalen.

Kaarten zijn te koop via onderstaande link. Als de kaarten gekocht zijn vóór woensdag 14 juni, worden de startkaarten thuisbezorgd. Koop je later kaarten, of heb je de kaarten niet thuis gekregen, dan moet je die wandeldag jezelf even melden met de bevestigingsmail/-nummer bij de dagkassa.

Contact betreft deze activiteit loopt via wandel4daagse@jongerengildesevenum.nl

Wandelkaarten zijn te koop via https://jongerengildesevenum.nl/winkel/!!

Wandel4Daagse 2023 Info.jpg