Header Landschap Horst aan de Maas

10 september: KnopenLopen Kulinair

31 augustus 2017

Sfeerimpressie Kulinair 2015

Op zondag 10 september vindt voor de 5-de keer KnopenLopen Kulinair plaats, georganiseerd door KnopenLopen Sevenum in samenwerking met lokale smaakmakers.

Een wandeling van ongeveer 12 km voert wandelaars vanuit het centrum van Sevenum langs beken en velden naar plekken waar sommige vaker komen en andere zelden. Wederom heeft KnopenLopen Sevenum een paar leuke verrassende plekjes voor u in de route weten op te nemen. De organisatie is samen met de smaakmakers - telers en smaakbereiders - in de weer om tijdens de wandeling verleidelijke gerechtjes op verrassende locaties aan te bieden.

Over de wandeling
De wandeling is dagvullend. Vertrek is tussen 10.00 uur – 12.00 uur bij Café Croes Moeke aan de Raadhuisstraat in Sevenum. Vanaf 13.00 druppelen de wandelaars weer binnen, waar het in het centrum van Sevenum gezellig napraten is onder het genot van een drankje en muziek.

Helaas is de wandeling niet geschikt voor personen met buggy’s, kinderwagens, rolstoelers en scootmobielen. De kosten voor KnopenLopen Kulinair bedragen €19,50 per persoon. Kinderen t/m 12 jaar betalen €9,75. 

Aanmelden
Aanmelden kan tot en met uiterlijk zondag 3 september 2017. Na aanmelding en betaling ontvangt u een deelnamebevestiging. Ga voor opgave naar www.knopenlopen.nl/kulinair.

Terug naar het nieuwsoverzicht

Website door Forwart sitemap