Header Landschap Horst aan de Maas

27 december: Kerstwandeling

12 december 2016

Kerstwandeling2015_3

Op dinsdag 27 december organiseert Stichting Landschap Horst aan de Maas haar traditionele Kerstwandeling door Kasteelpark Ter Horst. Kinderen kunnen weer meedoen aan de verkleedwedstrijd. Het thema is dit jaar "sprookjes".

 

De route is circa 4 km en start vanaf de parkeerplaats van Sportpark Ter Horst. Wandelaars kunnen starten tussen 18.00 en 19.30 uur. Klik hier om de route te downloaden. 

De paden zullen verlicht zijn met vele lichtjes, fakkels en vuurkorven en er is volop warme chocomelk en glühwein te verkrijgen. Natuurlijk zijn er ook weer muzikale optredens van het Horster Mannenkoor, Joekskapel Kleffe Zök, Joekskapel Op Tied Muuj, Muziekkapel Didymos, De Orgelman, Meriko en Vocalgroup Hoor’s. Er is ook een verteller aanwezig; laat je meevoeren in zijn verhaal.  

Voor de kinderen is er een verkleedwedstrijd. Het thema voor dit jaar is sprookjes. Zullen we sneeuwwitje zien of komt de boze heks? Prijswinnaars worden bekend gemaakt via de regionale media en via www.landschaphorstaandemaas.nl. En net als andere jaren zorgt Fotogroep Horst aan de Maas ervoor dat iedereen weer op de foto kan. 

De wandeling is gratis. Een vrijwillige bijdrage wordt op prijs gesteld. Hiervoor is gelegenheid tijdens de route. Gezien de zeer beperkte parkeerruimte wordt iedereen gevraagd zoveel mogelijk te voet of per fiets te komen.

 

Kerstwandeling 1Kerstwandeling2015_2

Terug naar het nieuwsoverzicht

Website door Forwart sitemap