Header Landschap Horst aan de Maas

Deel 2: Het Kunstig Ommetje

19 juni 2019

Kunstig Ommetje

In deze serie willen wij u kennis laten maken met de mooiste plakjes van onze gemeente.  In deze tweede aflevering over het Horster wandelnetwerk verplaatsen we ons naar Sevenum.​

Het Kunstig Ommetje
Niet alleen wandelt u door het afwisselende Sevenumse buitengebied, onderweg wordt u ook regelmatig getrakteerd op kunst. De route voert langs oude en nieuwe kunstwerken, gemaakt door verschillende kunstenaars die een binding hebben met het Sevenumse landschap. 

De acht kilometer lange wandeling start bij de kerk in Sevenum. U wordt verrast met prachtige vergezichten, mooie doorkijkjes en natuurlijk kunst op de meest onverwachte plekjes. 

Download de routekaart. 

 

Fotowedstrijd
Aan elke wandeling wordt een fotowedstrijd gekoppeld. We nodige alle wandelaars uit onderweg foto’s te maken en deze in te sturen naar info@landschaphorstaandemaas.nl (1 foto per deelnemer). De 10 mooiste foto’s worden met naamsvermelding geplaatst bij de desbetreffende routebeschrijving op www.landschaphorstaandemaas.nl/wandelen. Hier zijn ook alle routekaarten en GPX beschrijvingen te downloaden.

 

 

Terug naar het nieuwsoverzicht

Website door Forwart sitemap