Header Landschap Horst aan de Maas

Kerstwandeling 2012: Elfjes en Kabouters

10 december 2012

Drie gratiën

Onze jaarlijkse Kerstwandeling op 27 december door Kasteelpark Ter Horst, staat dit jaar in het teken van Elfjes en Kabouters. Natuurlijk is dit thema weer terug te zien in de decoraties langs de route, maar we hopen ook veel kabouters en elfjes terug te zien tussen de wandelaars.

 

Kinderen die willen meedoen aan de verkleedwedstrijd kunnen hun fantasie uitleven op het Elfjes en Kabouters-thema. Denk aan verkleden, schminken, lampjes op batterijen, enz. Jullie hebben nog even de tijd, dus maak er iets moois van! Alles kan en niets is te gek. De elfjes en kabouters kunnen zich bij de liefdesboom laten fotograferen en zoals elk jaar zijn er weer mooie prijzen verbonden aan de verkleedwedstrijd.

De inmiddels traditionele Kerstwandeling van Landschap Horst a/d Maas wordt dit jaar voor de 8ste keer georganiseerd. Langs een lint van kaarsjes, fakkels, vuurkorven, glühwein en muziek wordt een route van ca. 3 km uitgezet in het verder aardedonkere Kasteelpark Ter Horst. Allerlei muziekgezelschappen en tientallen vrijwilligers zetten zich elk jaar weer in om het bos om te toveren in een sprookjesachtig decor.

Start is tussen 18.00 en 19.30 uur vanaf de parkeerplaats van Wittenhorst en deelname is gratis.

Het beperkt aantal parkeerplaatsen is elk jaar een groot probleem. Daarom een zeer dringende oproep zoveel mogelijk te voet of per fiets te komen.

 

Terug naar het nieuwsoverzicht

Website door Forwart sitemap