Header Landschap Horst aan de Maas

Kerstwandeling 2013

6 december 2013

Drie gratiën

Onze jaarlijkse kerstwandeling op 27 december door Kasteelpark Ter Horst, staat dit jaar in het teken van Bosbewoners.

Het wordt weer een sprookjesachtige wandeling door Kasteelpark Ter Horst, langs een spoor van kaarsjes, vuurkorven, fakkels en gluhwein door een verder aardedonker bos. Diverse muziekgroepen en straattheater Salivette werken belangeloos mee om deze Kerstwandeling tot een waar sprookje te maken

Verkleedwedstrijd

De wandeling staat dit jaar in het teken van bosbewoners. Kinderen die meedoen aan de verkleedwedstrijd kunnen hun fantasie uitleven op dit thema. Denk aan konijnen, uilen, egeltjes, maar ook kabouters en trollen. De "bosbewoners" kunnen zich bij de Liefdesboom door fotografen van Fotogroep Horst, op de foto laten zetten. Aan de wedstrijd zijn ook weer mooie prijzen verbonden.

Kosten

Deelname aan de kerstwandeling is gratis. Maar om onze kosten enigszins te drukken kunnen deelnemers dit jaar voor het eerst aan het eind van de wandeling hun waardering uitdrukken in een vrijwillige donatie.

Start

Het startpunt ligt weer aan de parkeerplaats van voetbalvereniging Wittenhorst. Deze is vanaf de Venrayseweg bereikbaar via de Wittenbrugweg. Er kan gestart worden tussen 18.00-19.30 uur. Gezien de beperkte parkeerruimte wordt iedereen dringend gevraagd zoveel mogelijk per fiets of te voet te komen.

Alvast fijne feestdagen en tot de 27ste.

 

 

 

 

 

Terug naar het nieuwsoverzicht

Website door Forwart sitemap