Header Landschap Horst aan de Maas

Kerstwandeling 27 december

17 december 2018

Kerstwandeling-13

Op donderdag 27 december organiseren wij weer een Kerstwandeling door Kasteelpark Ter Horst. Wandelaars kunnen starten tussen 18.00 en 19.30 uur. De startlocatie is bij Kasteel Huys ter Horst, te bereiken via de Venrayseweg.

De route is circa 4 km en verlicht met vele lichtjes, fakkels en vuurkorven. Er is volop warme chocomelk en glühwein te verkrijgen. Natuurlijk zijn er ook weer muzikale optredens van diverse artiesten en zorgt Fotogroep Horst aan de Maas er weer voor dat iedereen op de foto kan. Deze foto’s zullen op de website en Facebookpagina van de stichting geplaatst worden en kunnen gebruikt worden voor promotiedoeleinden.

Verkleedwedstrijd 'Winter'
Kinderen kunnen meedoen aan de verkleedwedstrijd. Het thema voor dit jaar is “Winter”. Waar denk jij aan? Sneeuwballen en ijspegels? Of aan schaatsen en skiën? Prijswinnaars worden bekend gemaakt via de regionale media, via Facebook en via deze website.

Praktische zaken

  • Starten kan tussen 18.00 en 19.30 uur vanaf Kasteel Huys ter Horst.

  • De wandeling is gratis. Een vrijwillige bijdrage wordt op prijs gesteld. Hiervoor is gelegenheid tijdens de route.

  • Gezien de zeer beperkte parkeerruimte wordt iedereen gevraagd zoveel mogelijk te voet of per fiets te komen.

  • De route is circa 4 km, maar op twee plaatsen in te korten indien gewenst. Beide verkortingen zijn ongeveer 700 meter en worden tijdens de route goed aangegeven.

  • Honden zijn toegestaan, mits aangelijnd. 
     
  • De route, m.u.v het kasteel, is geheel voor rolstoel of kinderwagen toegankelijk. Bij het kasteel wordt er aangegeven dat je er omheen kunt lopen en aan de achterkant de route op kunt pakken. 

 

Kerstwandeling 2016-1562 (Medium)_DSC8403_KerstwandelingMP 2017 Kerstwandeling  (142 van 158)Kerstwandeling-10

Kerstwandeling-2Kerstwandeling 1

Kerstwandeling2015_3_DSC8301_Kerstwandeling

 

 

Terug naar het nieuwsoverzicht

Website door Forwart sitemap