Kerstwandeling 27 december 2022

Kerstwandeling 27 december

Op dinsdag 27 december organiseren wij weer onze traditionele Kerstwandeling in Kasteelpark ter Horst. De wandeling is een mooie lichtjestocht vol verrassingen, muziek en amusement. Een echte beleving van het bos in licht en donker, voor jong en oud. En het belooft een spannende wandeling te worden, want: de Kerstman is verdwenen!

De mysterieuze verdwijning van de Kerstman
Weet je waar de Kerstman dit jaar heeft gelogeerd? In Kasteel Huys ter Horst! Vanuit het Kasteel heeft hij samen met zijn elfen alle pakjes bezorgd en Kerst gevierd met de inwoners van Horst aan de Maas. Hij vond het supergezellig! Maar… nu is hij spoorloos verdwenen.

Zijn slee ligt er verlaten bij, de rendieren dwalen door het bos en zelfs de elfen weten niet waar hij is. Hij is het laatst gezien bij ’t Aendekuulke in Kasteelpark Ter Horst. Hij moet in de buurt zijn…

Hij heeft een duidelijk spoor achtergelaten in het bos. Als we dit spoor volgen, kunnen we hem misschien vinden. Kom mee!

Praktische informatie
Starten kan tussen 18.00 en 19.30 uur bij Kasteel ter Horst. De route is 4 kilometer lang, maar inkorten is mogelijk. Wandelaars worden gevraagd zoveel mogelijk te voet of met de fiets te komen. Auto’s worden naar de parkeerplaats bij het Dendron College geleid. De wandeling is gratis, maar voor een vrijwillige bijdrage of een hapje/drankje langs de route kan contant geld worden meegenomen.

Zin om te helpen?
We kunnen nog vrijwilligers gebruiken (voor overdag en/of in de avond). Interesse? 
Stuur gerust een mailtje naar kerstwandeling@landschaphorstaandemaas.nl

Dank aan de sponsoren
Wij danken onze sponsoren. Zonder hen geen Kerstwandeling. Bedankt!

 

Stersponsoren2022.png