Header Landschap Horst aan de Maas

Muzikale wandeling 30 juni

28 juni 2013

de muziekfabriek

Op zondag 30 juni organiseert De Muziekfabriek een bijzondere wandeling in Meerlo, waarbij wandelen, muziek, geschiedenis en landschap worden samengebracht. 

DeMuziekfabriek in Meerlo opent op zondag 30 juni haar deuren met een veelzijdig programma genaamdAmuzant!. Dit evenement is gratis toegankelijk en vindt plaats in- en rondom muziekzaal de Speuplats in Meerlo. Het programma start op zondagochtend met een muzikale wandeling, gevolgd door workshops in de middag en als afsluiting een open podium in de avond. Als finale staat een optreden van rockband ‘No Xcuze’ op het programma.

Muzikale wandeling
Deelnemers aan de muzikale wandeling komen op de mooiste plekjes in en rondom Meerlo, waar verschillende muzikale groepen hun repertoire ten gehore brengen. De wandelaars worden tijdens een tocht van 5 kilometer geamuseerd door troubadours die onderweg vertellen over de omgeving en haar geschiedenis. Wandelaars kunnen van 10.00 tot 11.30 uur starten bij Café Oud Meerlo. Vooraf aanmelden via de website is wel handig, maar niet vereist. Deelname is gratis.

De muziekfabriek
De Muziekfabriek is een eigentijds muziekplatform, gericht op iedereen die zijn of haar passie voor het maken van muziek met anderen wil delen. De Muziekfabriek is er voor iedereen die muziek wil maken; voor jong en oud, voor ervaren en beginnende muzikanten. De Muziekfabriek is er voor blaas, percussie, snaar- of toetsinstrumenten en zang. De Muziekfabriek is er voor alle muziekstijlen: van rock tot klassiek en van pop tot jazz.

Terug naar het nieuwsoverzicht

Website door Forwart sitemap