Header Landschap Horst aan de Maas

Sfeervolle 5e Kerstwandeling

4 januari 2010

1e prijs

Hoewel deze 5e Kerstwandeling niet onder de meest ideale weersomstandigheden plaatsvond, waren de verlichting, de muziek, de entourage, de catering,de vele vrijwilligers en de wandelaars weer even sfeervol als altijd. Ruim 1400 wandelaars wisten zich los te rukken van de kachel thuis en trotseerden de kleine regenbuitjes om de 3 km lange verlichte route door het bos te wandelen.

Bij de start werden ze welkom geheten door de Kleffe Zök, die voor deze gelegenheid stemmige kerstliedjes speelden. Bij het Eendenkuulke werd de wandeling als vanouds opgeluisterd door het Horster Mannenkoor met Christmas Carols. De Peelrunners zorgden hier met hun glühwein en warme chocomel voor een aangenaam verpozen. De route ging verder via de Dierenweide naar het Parkhotel. Hier konden de wandelaars oog in oog komen te staan met de verlichte 3 koningen Caspar, Melchior en Balthasar. Dankzij zangkoor Do-it was het goed toeven op het terras van het Parkhotel ook weer onder het genot van hete chocomel en glühwein. Vanaf het terras had iedereen een prachtig uitzicht over de zwemvijver waar duikclub Quintus voor een vurig beeld zorgde. En in het Zoemhuukse creëerde het blokfluitensemble o.l.v. Al jacobs een weldadig rustpunt.

Een groot aantal kinderen had gehoor gegeven aan de oproep om zich te verkleden als één van de Drie Koningen. Ze konden zich op de foto laten zetten bij de Liefdesboom door fotografen van Fotogroep Horst aan de Maas. Hieronder ziet u de drie winnaars. Zij kunnen zich melden bij Harry Tacken, tel. 077-3982551

Klik hier voor het bekijken van de foto's

2e prijs 3e prijs

Terug naar het nieuwsoverzicht

Website door Forwart sitemap