Header Landschap Horst aan de Maas

Snoeidag bij het Kasteelke in Meerlo

28 september 2017

P1060426

Samen snoeien is de gedachte bij de snoeidag op zaterdag 9 december 2017 van 9.00-12.30 uur. De fruitbomen van het Kasteelke zijn jarenlang goed gesnoeid en mooi gevormd. Daardoor is het snoeien van deze bomen een beleving op zich, voor beginners en gevorderden. Aan het einde  van  de werkdag hopen we dat we  door het vele  snoeiwerk dat we verricht hebben u heel veel geleerd heeft. Dit is een dag waarbij het doen voorop staat, u gaat zelf aan de slag!

Deelname aan de instructiedag is gratis, maar meld je wel snel even aan via www.buitenkracht.nl want er kunnen slechts 25 mensen deelnemen. De organisatie is in handen van Jan Kluskens van Stichting IKL.

 

Ondersteuning nodig bij het onderhoud van uw erf?

Naast de cursussen die u kunt volgen voor het snoeien van erfbeplantingen en fruitbomen kunt u ook ondersteuning krijgen op uw erf, bij het snoeien van alle soorten struiken, hagen en het beheer van kruidachtige begroeiing en poelen.

SnoeienGer Verhaegh en Jos Claessens willen u wegwijs maken en uw kennis vergroten. Zij kunnen u adviseren omtrent specifieke problemen, zodat u effectiever aan de slag kunt en uw erf duurzaam gaat onderhouden. Interesse? Stuur een mail naar info@landschaphorstaandemaas.nl.

 

 

 

Terug naar het nieuwsoverzicht

Website door Forwart sitemap