foto's-Henny-Grouls-Schuitwater-024

Een buitengebied waarin het goed wonen, werken en recreëren is.

Daar zetten wij ons graag voor in. In overleg met bewoners, belangenorganisaties en bedrijven werken wij aan een aantrekkelijk landelijk gebied, waarin het goed wonen, werken en recreëren is. Wij willen mensen bewustmaken van de kracht en schoonheid van ons landschap. Onze uitgangspunten daarbij zijn: versterken, beleven en genieten.

Beleef het cultuur- en natuurlandschap van Horst aan de Maas en ervaar zelf wat het met je doet!


Onze organisatie

Landschap Horst aan de Maas brengt partijen bij elkaar en helpt met planontwikkeling, financiering en uitvoering van verschillende projecten. Deze projecten variëren van de aanleg van erfbeplantingen en amfibiepoelen tot de ontwikkeling van recreatieve wandel- en (thema)fietsroutes. Maar ook educatie hebben wij hoog in het vaandel staan. Door middel van onze educatieve projecten kunnen recreanten niet alleen genieten van ons boeiende landschap, maar er ook van leren.

Meer informatie

In Stichting Landschap Horst aan de Maas werken Groengroep Sevenum, KnopenLopen Sevenum, Imkervereniging Horst e.o.,IVN De MaasdorpenVogelwerkgroep 't Hökske, Natuur en Jeugd en Horster Landschap samen. Horster Landschap is volledig opgegaan in Landschap Horst aan de Maas.

Gezamenlijk zetten wij ons in voor de instandhouding en verbetering van de kwaliteit van het landschap. Download hier ons Beleidsplan 2019-2023

Klik op de logo's hieronder om te lezen wat de landschapspartners doen.  


               Logo GroengroepKnopenLopen Sevenum Logo Zoemhukske

              IVN MaasdorpenLogo natuur en jeugdHokske

Website door Forwart sitemap