Bijzondere plekken

Kennisbank

Alle Points of Interest (POI), oftewel interessante plekken, binnen onze gemeente hebben wij geïnventariseerd. Het gaat om bijzondere natuur- en landschapselementen, maar ook om cultuurhistorische plekken en wandel- en fietsroutes. 

Al deze interessante plekken zijn gedigitaliseerd en terug te vinden in onderstaande interactieve kaart. U kunt specifiek kiezen uit fiets- en wandelroutes, maar ook uit categorieën zoals bijvoorbeeld bijzondere aardkundige elementen, oorlogsmonumenten,  kruisen en kapellen, kerken en kunst in de openbare ruimte.

Gebruik onze web app

Bezoek app.landschaphorstaandemaas.nl om gebruik te maken van onze handige web app. Voeg hem toe aan je startscherm en zoek eenvoudig en snel naar wandel of fiets-routes en interessante plekken in ons mooi Horster landschap.

Open https://app.landschaphorstaandemaas.nl in safari en tik vervolgens onderin op de Deelknop (Dat is het pictogram van een vierkant met het pijltje naar boven). Tik dan op 'Zet op beginscherm' en vervolgens op 'Voeg toe'.

Open https://app.landschaphorstaandemaas.nl in uw internet browser en tik vervolgens op de menuknop (Dat is het pictogram met 3 bolletjes onder elkaar). Tik dan op 'toevoegen aan startscherm'.