Kennisbank

Alle Points of Interest (POI), oftewel interessante plekken, binnen onze gemeente hebben wij geïnventariseerd. Het gaat om bijzondere natuur- en landschapselementen, maar ook om cultuurhistorische plekken en wandel- en fietsroutes. 

Al deze interessante plekken zijn gedigitaliseerd en terug te vinden in onderstaande interactieve kaart. U kunt specifiek kiezen uit fiets- en wandelroutes, maar ook uit categorieën zoals bijvoorbeeld bijzondere aardkundige elementen, oorlogsmonumenten,  kruisen en kapellen, kerken en kunst in de openbare ruimte.

Gebruik onze web app

Zie onderstaande installatie instructies om gebruik te maken van onze handige web app. Voeg hem toe aan je startscherm en zoek eenvoudig en snel naar wandel of fiets-routes en interessante plekken in ons mooi Horster landschap of gebruik de web app om naar onze website te gaan.

APP Landschap Horst aan de Maas installeren.

QR Code
QR Code installatie APP.png

Gebruik een QR scanner van je GSM en scan bovenstaande QR code, ga naar de aangegeven website. De vraag komt dan of je de app wil installeren. Tik op "Installeren".(2x) De APP is na na enkele minuten geïnstalleerd op je GSM. Wordt er gevraagd om je locatie te mogen gebruiken antwoord dan met "Ja".

Gebruik een QR scanner van je Iphone en scan de bovenstaande QR code, ga naar de aangegeven website. Tik vervolgens onderin op de Deelknop (Dat is het pictogram van een vierkant met het pijltje naar boven). Tik dan op 'Zet op beginscherm' en vervolgens op 'Voeg toe'. Het kan zijn dat je naar boven moet scrollen om dit pictogram te vinden.